Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Educatoarea Ana Maria Tătaru va fi înmormântată astăzi, la Fitioneşti


   Educatoarea Ana Maria Tătaru, de la Grădinița nr.1 din Focșani, va fi înmormântată astăzi, în Fitionești, localitatea natală. Un cadru didactic de excepție, dedicat copiilor și profesiei sale, Ana Maria Tătaru a lăsat un gol imens în rândul colegelor, care acum sunt în doliu și regretă dispariția prematură a educatoarei. „A fost un cadru didactic excepțional, un om de o omenie deosebită. Îmi este foarte greu să vorbesc la trecut despre ea, a fost o colegă extraordinară, una dintre cele mai bune colege, nu s-a certat niciodată cu nimeni, era de un profesionalism desăvârșit, creativă, originală în tot ceea ce a făcut. Îmi este greu să vorbesc despre ea. A fost prietena mea, colega mea, mâna mea dreaptă în Consiliul de Administrație”, a spus Mariana Călin, directorul Grădiniței nr.1 din Focșani. 
   Educatoarea suferea de o boală cumplită și în toamna anului trecut a intrat în concediu medical. Spera ca în urma tratamentului să se vindece și să revină în activitate, mai ales că în primăvară intenționa să susțină ultima inspecție pentru obținerea gradului I didactic. Visurile i-au fost frânte însă, căci educatoarea s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență, sub privirea neputincioasă a soțului, care i-a fost mereu alături. 
   Astăzi, fostele colege de la grădiniță, dar și alți oameni dragi educatoarei vor fi alături de familie, pentru a o conduce pe aceasta pe ultimul drum. Ana Maria Tătaru a murit la numai 36 de ani, lăsând în urmă două fetițe, una de 4, cealaltă de 7 ani. 
Dumnezeu să o odihnească în pace!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?