Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Locuri de muncă pentru şomeri


   Åžomerii Vrancei au la dispoziție, zilele acestea, 62 de locuri de muncă vacante. Angajatorii vrânceni au declarat Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea că doresc să încadreze în muncă persoane calificate ca operator confecționer industrial îmbrăcăminte, agent de asigurare, excavatorist, pavator, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, dar și muncitori necalificați în industria confecțiilor.
   Cei care doresc să lucreze în țări din Comunitatea Economică Europeană pot încerca să se angajeze ca inginer software în Germania, șofer camion în Suedia, operator CNC în Spania sau programator senior în Malta. De asemenea, mai sunt disponibile locuri pentru persoanele de profesie senior inginer în utilaj tehnologic, inginer de proces, inginer construcții civile, inginer de proiect, inginer mecanic utilaj tehnologic și inginer mecanic (în Olanda), inginer proiectant în Belgia, inginer aeronave și mecanic aviație în Lituania, medic specialist psihiatru în Danemarca și senior inginer mecanic, senior inginer electric și inginer electrician automatizări în Norvegia.
   Pentru informații suplimentare, cei interesați îi pot contacta pe consilierul EURES Mircea Nedelcu, de la AJOFM, și pe inspectorul Melania Bălescu, de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă, la numerele de telefon 0237.230.186 și 0237.617.964.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?