Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Elevii din Milcovul au plantat un pom în curtea şcolii


   Elevii Åžcolii din Milcovul au plantat un copac ieri, în cadrul  Campaniei „Eco – atitudine” 2013, a cărei primă etapă se desfășoară în perioada martie-mai. În ediția trecută a campaniei, Åžcoala Gimnazială din Milcovul a câștigat locul I la categoria „colectarea de hârtie, carton, plastic și pet”, lucru care i-a ambiționat pe elevi să participe și la ediția de anul acesta.
   Așa se face că ieri, elevii iubitori de natură au primit drept sarcină din partea coordonatorilor de proiect, plantarea unui pom în curtea școlii. Alături de elevii Åžcolii din Milcovul au mai participat la acțiune și reprezentanți ai organizatorilor, colaboratorilor și sponsorilor, respectiv Infomediu Europa & Parte-ners, Garda Națională de Mediu, precum și Divori – Protecția Mediului.
   În cadrul Campaniei „Eco – atitudine” 2013 participă aproximativ 30.000 elevi din 60 de școli din județele Vrancea, Olt, Argeș, Prahova, Ilfov, Buzău, Brăila, Tulcea și București. Prin ceea ce fac, elevii le dau o lecție de bună purtare adulților, care de multe ori nu iau în seamă problemele de mediu și poluează cu bună știință natura, aruncând deșeuri la întâmplare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?