Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Filme SF, comedie şi acţiune la Balada


   Iubitorii de film au ce vedea în acest sfârșit de săptămână la Cinematograful Balada: trei filme pentru toate vârstele și toate gusturile. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici sunt așteptați la filmul de animație inspirat de celebra serie „Star Wars” – „Ata-cul clonelor”. De la ora 17.00 este programată comedia „Categorie grea în acțiune” (2012).  Scott Voss (interpretat de Kevin James) are 42 de ani și este profesor de biologie la un liceu. Aflând că, din cauza reducerilor de fonduri, orele de muzică vor fi suprimate, iar profesorul, care era prietenul său, concediat, el decide să participe la o competiție de arte mațiale combinate, dotată cu un premiu consistent.
   Cel mai așteptat film al zilei, de la ora 19.00, este „Django dezlănțuit” (2012) (dramă, western), regizat de Quentin Tarantino, cu actori importanți în rolurile principale: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio și Samuel L. Jackson. Acțiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite   să-l elibereze. Când misiunea lor se încheie cu succes și Django este eliberat, el decide să rămână alături de Schultz și continuă să-i vâneze împreună pe cei mai căutați criminali. Însă scopul final al lui Django este găsirea și eliberarea Boomhildei, soția de care fusese despărțit cu mult timp în urmă. Prețul unui bilet la fiecare dintre aceste filme este 5 lei.
    Astăzi, de la ora 18.00, va fi proiectat un film și la Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești: „Paradisul spulberat”. Duminică, de la ora 11.00, copiii din Odobești sunt așteptați la matineu, cu animația „Kung Fu Panda”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?