Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Două comisii pentru preluarea-predarea Spitalului Odobeşti


   Fostul spital din Odobești intră în administrarea Spitalului Județean de Urgență Focșani. Ieri, la nivelul Primăriei orașului Odobești și la nivelul Spitalului Județean au fost înființate cele două comisii care se vor ocupa de predarea-primirea spațiilor.
   Managerul Spitalului Județean, Constantin Mîndrilă, ne-a precizat că din cadrul comisiei de la nivelul spitalului fac parte medicul Valentin Ochean, care este și președintele acesteia, doi angajați de la Serviciul Financiar-Contabil, o persoană din cadrul Serviciului de Radiologie și un inginer. Comisia formată la nivelul Primăriei Odobești este alcătuită, după cum ne-a spus edilul Daniel Nicolaș, din doi angajați de la Serviciul de Contabilitate, doi salariați din cadrul Direcției de Dezvoltare și Urbanism, unul din cadrul Biroului Administrativ și gestionarul spitalului. „În perioada următoare, cele două comisii se vor întruni pentru a se putea preda atât imobilele cât și bunurile din inventarul spitalului”, ne-a declarat Mîndrilă.
   Spitalul din Odobești a fost închis în urmă cu aproximativ doi ani de fosta guvernare pedelistă, în frunte cu Emil Boc. Cu ceva timp înainte ca unitatea să fie închisă de pedeliști, autoritățile locale au renovat mai multe secții. Anual, peste 4.000 de persoane erau tratate în această unitate, plus alte câteva mii care primeau îngrijiri la camera de gardă. Spitalul din Odobești deservea unei populații de peste 35 de mii de suflete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?