Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Cei mai buni informaticieni, calificaţi la olimpiada naţională


   Inspectoratul Åžcolar Județean (ISJ) a făcut publică lista cu elevii calificați în etapa națională a Olimpiadei de Informatică. Astfel, la liceu, Vrancea va fi reprezentată de 10 elevi, în vreme ce de la ciclul gimnazial vor participa 4 elevi.
   La clasa a V-a, singurul calificat este Vlad Bercovici, elev la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, sub coordonarea profesoarei Liliana Neșu. La clasa a VI-a, „uniriștii” Alina Dima și Adrian Munteanu au obținut calificarea, fiind coordonați de profesoara Liliana Colin. Tudor Dodoiu, elev în clasa a VII-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, a reușit să se califice în etapa națională a Olimpiadei de Informatică, sub coordonarea profesorului Ion Å¢îțu.
   „Uniriștii” Andrei Iulian Burdușa, George Neacșu și Paul Stelian Olaru, din clasa a IX-a, au reușit calificarea sub îndrumarea profesoarei Genovica Vulpoiu. La clasa a X-a, calificați sunt elevi tot de la Colegiul „Unirea”. Este vorba de Ioan Ovidiu Åžtiru și Alexandru Ciprian Burgă, ambii coordonați de profesoara Liliana Neșu. Nicolae Tarbă și Paul Adrian Gafton, ambii elevi în clasa a XI-a la Colegiul „Unirea”, au reușit să se califice, sub coordonarea profesoarelor Liliana Colin și Genovica Vulpoiu.
   Åži trei elevi de clasa a XII-a de la „Unirea” s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Informatică. Este vorba de Daniel Mihalache, Lucian Popa și Ion Diaconu. Elevii au fost coordonați de profesoarele Liliana Colin și Marilena Oprea.

Lista informaticienilor AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?