Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Şoferii băuţi, pericol în trafic


   Aparatele alcooltest din dotarea Serviciului Poliției Rutiere au fost folosite la maxim week-end-ul trecut. Numărul șoferilor băuți a fost foarte mare. Numai sâmbătă, polițiștii au depistat în trafic 9 șoferi băuți.
   Dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice au fost întocmite și duminică. Este vorba despre doi șoferi cu alcoolemii peste limita legală. Primul a fost oprit în trafic, duminică dimineață, la ora 6.30, pe strada Republicii din Focșani. Costel C., de 27 de ani, din Răcoasa, conducea un autoturism marca Audi. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžofe-rul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge. Totodată, lui i s-a reținut și permisul de conducere.
   O oră mai târziu, un alt șofer băut a fost depistat în trafic, în comuna Vânători. Polițiștii spun că George C., de 25 de ani, din Vânători, conducea un autoturism marca Opel și avea o alcoolemie de 0,57 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åži pe numele său s-a întocmit dosar penal de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?