Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şi-a înjunghiat soţul şi a dat vina pe copil


   Ancheta efectuată în cazul bărbatului de 54 de ani, din Tănăsoaia, care la finele lunii februarie a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat, arată că el nu a fost înjunghiat de fiica sa de 12 ani, așa cum s-a spus, ci de către soție. Anchetatorii au confirmat informația, dar nu au putut oferi alte detalii, motivând că verificările nu s-au încheiat. Se ia în calcul și posibilitatea unei legitime apărări.
    Reamintim că pe data de 21 februarie a.c, un bărbat de 54 de ani, din satul Feldioara, comuna Tănăsoaia, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat. Fapta a fost comisă pe 20 februarie, dar bărbatul a fost consultat de medici o zi mai târziu pentru că familia a încercat să ascundă incidentul. Pentru că bărbatul se simțea rău, soția nu a avut încotro și a cerut ajutorul medicilor. Când au văzut despre ce este vorba, cadrele medicale au sesizat poliția.  Din declarațiile date la vremea respectivă a reieșit că Emilian M. a fost înjunghiat de fiica sa de 12 ani. Tatăl fetiței, băut fiind, ar fi început să-și lovească nevasta și să distrugă bunurile din casă. Toată scena s-a petrecut sub ochii fetiței de 12 ani, care i-a cerut tatălui să se calmeze. Văzând că el nu încetează, fata l-ar fi înțepat cu cuțitul pe care îl avea în mână, în zona costală. Aceasta au fost declarațiile date de membrii familiei la vremea respectivă. Anchetatorii  au avut dubii încă de la început și au continuat verificările. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care au efectuat cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.
    Așa s-a stabilit că nu fata de 12 ani și-a înjunghiat tatăl cu un cuțit, ci mama ei, care nu a avut nicio problemă ca fetița să ia vina asupra sa. Femeia știa că fata este prea mică pentru a răspunde penal și a determinat-o să povestească cum și-a înjughiat ea tatăl cu cuțitul. După incident, fetița a fost adusă în Adăpostul Temporar al DGASPC Vrancea, unde se află și acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?