Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Benzinărie nouă la ieşirea din Focşani spre Petreşti


   În Focșani va mai fi deschisă o benzinărie. Consilierii locali au adoptat în cea mai recentă ședință ordinară o hotărâre privind aprobarea raportului consultării și informării publicului și aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru construirea unei stații de distribuție carburanți și parcare tiruri și autoturisme. Noua benzinărie va fi amplasată pe un teren intravilan din Focșani, în suprafață de 6.500 metri pătrați, la ieșirea din Focșani spre Petrești, comuna Vânători, în zona fostei Pomicola. De altfel, terenul a fost transformat din livadă defrișată în teren arabil, apoi construibil. 
    Stația de carburanți va avea patru pompe de alimentare cu benzină și motorină. Accesul în benzinărie se va face din drumul E85 și dinspre DJ 204E.
    Constructorului i se impune, printre altele, să protejeze spațiul verde. „Orice proiect de construire atrage după sine obligația de a planta minimum un arbore la fiecare 100 mp de spațiu liber în jurul construcției”, potrivit Regulamentului local de urbanism.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?