Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Programe artistice şi expoziţii dedicate zilei de 8 Martie


   Biblioteca Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu a găzduit, ieri, activitatea pregătită de elevii clasei a III-a B, pentru mămicile și bunicile lor, cu prilejul zilei de 8 Martie. „Copiii doresc să vă aducă o rază de speranță și de bucurie, cu ocazia zilei de 8 Martie. Vă transmitem, așadar, multă sănătate, putere de muncă și să fiți mereu alături de ei!”, a spus, în deschidere, coordonatoarea evenimentului, învățătoarea Nuța Ghețu. Programul a inclus atât cântece cât și poezii dedicate mamei, aparținând celor mai cunoscuți scriitori români. Ulterior, mămicile și bunicile au primit, de la elevi, diplome și flori, iar micii artiști au fost recompensați cu dulciuri.
   Tot ieri, în holul Liceului Tehnologic, a fost inaugurată și expoziția intitulată „Martie în culori”. Aceasta cuprinde felicitări realizate de elevii claselor V-VIII, sub îndrumarea profesoarei Gabriela Andronic. Expoziția de felicitări se alătură celei dedicate Zilei Femeii, aparținând învățătorului Costică Zbârciog. Lucrările, realizate în creion, sunt însoțite și de câteva creații proprii, din volumul de versuri și proză pe care învățătorul Zbârciog îl pregătește pentru tipar.
   Ziua de 8 Martie a fost sărbătorită, ieri, și de copiii de la Grădinița nr. 1 din comuna Răcoasa. Îndrumați de educatoarele Elena Bratu și Valerica Dobrin, preșcolarii au recitat poezii, au cântat și au dansat pentru mămicile care au fost invitate la activitate. Ele au mai primit, de la copii, atât felicitări cât și flori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?