Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Premii pentru participantele din play-off şi play-out


   Ediția a patra a Cupei Sanorom la minifotbal va debuta pe 24 martie, în funcție de condițiile meteo. Competiția de minifotbal organizată de SC Rotodelco Bolotești va strânge un număr mare de echipe, dornice de a pune mâna pe premiile puse în joc de organizatori. Taxa de participare în cuantum de 300 lei pentru fiecare echipă se va achita la înscrierea în campionat, iar taxa de închiriere teren în sumă de 70 de lei pe meci se va achita înaintea fiecărei partide, la completarea foii de joc. Premiile constau în cupe, medalii și sume de bani astfel: premiul I – 3000 lei, premiul II – 2000 lei și premiul III – 1000 lei. Acestea se vor acorda în cadrul festivității de premiere de la finalul competiției.
   Celorlalte echipe din competiție li se vor acorda diplome de participare, precum și premii de consolare. La sfârșitul turului de campionat, primele opt echipe din clasament, vor participa în play-off-ul competiției, tur-retur pentru a stabili campioana, iar următoarele opt echipe din clasament vor participa în play-out. Primele trei echipe din play-off și primele două din play-out vor fi premiate de organizatori la sfârșitul campionatului.
   Meciurile fiecărei etape se vor desfășura duminica, începând cu orele 13.00, iar pentru că până în luna iunie unele din echipele înscrise au meciuri și la Campionatul județean de minifotbal, programarea meciurilor se va face astfel încât cele două campionate să se poată desfășura în paralel. Ediția din acest an vine cu modificări de regulament dintre care două sunt mai importante: între cele două sezoane competiționale un jucător legitimat la o echipă are dreptul de a se transfera la o altă echipă fără acordul delegatului și un jucător care nu evoluează minim 5 etape consecutive la o echipă poate părăsi echipa fără acordul delegatului indiferent de perioada din campionat devenind jucător liber și se poate relegitima la orice echipă în condițiile impuse de regulament.
   Prin urmare, transferurile se pot face în interiorul campionatului numai cu acordul delegatului. Ca o noutate, dacă o echipă se desființează sau se retrage din campionat, jucătorii acesteia nu mai pot evolua la o altă echipă în campionat. Regulamentul și tabelul pentru înscriere sunt disponibile pe site-ul http://cupasanorom.ucoz.com/. În data de 14 martie, ora 17.00, delegații echipelor interesate sunt așteptați la ședința tehnică. Înscrieri și relații pot fi obținute la numărul de telefon 0722.224.271.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?