Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

A furat bijuterii din aur şi argint dintr-o locuinţă


   Un tânăr vasluian este judecat la Focșani, fiind acuzat de furt. El a furat bijuterii dintr-o locuință din municipiu. Marian Z., de 19 ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. În rechizitoriul întocmit pe numele învinuitului se arată că fapta pentru care a ajuns să fie judecat a fost comisă la data de 24 iunie 2012.
   Marian ar fi escaladat gardul locuinței chiar dacă era ziua în amiaza mare, pătrunzând în casă pe o fereastră. Din locuința părții vătămate a reușit să sustragă bijuterii din aur și argint, în valoare de 900 de lei. Partea vătămată plecase de acasă pentru puțin timp, iar când s-a întors a observat plasa de țânțari smulsă de la fereastră și geamul deschis.
   Marian este cunoscut ca având antecedente penale. Acesta mai este cercetat pentru furturi inclusiv la Vaslui și Suceava. În fața procurorilor vrânceni, a declarat că recunoaște fapta, dar a refuzat să descrie modul în care a acționat sau să dea alte detalii. În prezent, tânărul se află în detenție la Iași, fiind arestat într-un alt dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?