Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Charlize Theron şi-ar mai dori zece copii


   Actrița de origine sud-africană Charlize Theron, care a adoptat un băiețel numit Jackson în martie anul trecut, a declarat că și-ar mai dori încă zece copii, dacă i-ar semăna acestuia. „Mai mulți copii? Nu știu…Adică, dacă toți ar fi ca Jackson, aș mai avea încă zece. Mama mă întreabă când anume voi avea mai mulți copii”, a spus Charlize Theron pentru E! News, informează Female First. „Mi-ar plăcea să aibă mai mulți copii”, a adăugat mama actriței, Gerda.
   Actrița de 37 de ani s-a tuns pentru rolul Furiosa din „Mad Max 4: Fury Road” și a mărturisit că iubește libertatea pe care o dă părul scurt. „Îmi place, îți ia atât de puțin timp să îl aranjezi. Åži când ai un copil mic, ai nevoie de tot timpul pe care îl ai la dispoziție”, a spus aceasta.
   Luna trecută, Charlize Theron a sărbătorit ziua de naștere a lui Jackson în cadrul unei petreceri private în Hollywood Hills. Printre invitați s-au numărat Sandra Bullock și Chelsea Handler. „Sandra Bullock s-a numărat printre primii oaspeți de la petrecere și a venit însoțită de fiul său, Louis”, a povestit o sursă. Potrivit unor martori, petrecerea avut aproximativ 20 de invitați, persoane foarte apropiate actriței.
   Charlize Theron este câștigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004), și mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) și „Hancock” (2009). Actrița a jucat, alături de Viggo Mortensen în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, și a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică „Tânăra adultă/ Young Adult” (2011).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?