Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Inginerul dispărut în apele Siretului a fost găsit


   Inginerul din Iași, dispărut miercuri în apele Siretului, a fost găsit aseară în apropierea balastierei de la Biliești. Trupul neînsuflețit plutea pe apă în apropiere de mal. Ieri dimineață, un echipaj cu barcă și scafandrii din cadrul ISU Vrancea au plecat la Ciușlea, pentru a-l căuta pe Liviu Ioan Buzilă, de 43 de ani, din Iași, dar nu l-au găsit, trupul său fiind observat, spre seară, la o distanță de 10 km de locul dispariției.
   Reamintim că miercuri după-amiază, un bărbat din Iași a dispărut în apele Siretului. Liviu Ioan Buzilă venise în Vrancea în urmă cu câteva zile, după cum ne-a precizat un cunoscut de-al său. Miercuri, el a plecat la pescuit cu un bărbat care locuiește în Garoafa, Valentin Gadjinschi, taximetrist la o firmă din Focșani.
   La un moment dat, în timp ce se aflau în apropierea barajului de la Ciușlea, barca s-a răsturnat, iar cei doi bărbați au căzut în apă. Taximetristul a reușit să ajungă la mal. Cu ultimele puteri, bărbatul a ajuns la lucrătorii de la baraj și le-a spus acestora ce s-a întâmplat, după care s-a prăbușit la pământ.
   A fost preluat de echipajul SMURD și dus la Spitalul din Tecuci, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. În ceea ce-l privește pe Liviu Ioan Buzilă, acesta nu a mai ieșit la suprafață. Pompierii vrânceni au ajuns și ei la fața locului.
   Cu ajutorul unei bărci pneumatice s-au deplasat până în locul în care barca pescarilor se răsturnase. Au întors barca, dar nu l-au găsit și pe bărbatul dispărut. Ulterior, la Ciușlea au ajuns scafandrii de la ISU Brăila, cei din Vrancea fiind plecați la un curs la Constanța. L-au căutat până la lăsarea întunericului, dar nu au dat de el.
   Căutările au fost reluate ieri, iar  aseară trupul victimei a fost găsit.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?