Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Adolescentă de 17 ani, acuzată că a bătut un bărbat


   O adolescentă de 17 ani, din Nereju, a fost trimisă în judecată de procurori, fiind acuzată că a lovit un bărbat. Potrivit anchetatorilor care au instrumentat acest caz, fapta s-a petrecut la data de 24 iunie 2012.
   În rechizitoriul prin care D. I. a fost acuzată de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe se arată că între familia învinuitei și cea a victimei exista o stare tensionată. În urma anchetei s-a stabilit că partea vătămată,  fiind în stare de ebrietate, a înjurat-o pe tânără și pe mama acesteia, ba chiar ar fi încercat să le lovească. N-a mai apucat, pentru că a fost lovit cu o cobiliță peste cap și corp de adolescentă, care se ajuta de aceasta la tranportarea găleților cu apă.
   În dosar a fost cercetată penal și mama fetei, dar în urma anchetei s-a stabilit că aceasta nu a comis fapta, fiind scoasă de sub urmărire penală. Bărbatul a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale, după cum reiese din certificatul medico-legal pe care l-a depus la dosar. În fața anchetatorilor, la audieri, D. I. a recunoscut comiterea faptei. Dosarul său va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?