Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Profesor încuiat în clasă şi ameninţat de un elev


   Un profesor de geografie de la Åžcoala nr.7 din Focșani a fost încuiat  în sala de clasă ieri, de un elev, care l-a și amenințat. Potrivit unor surse,  elevul a vrut să se răzbune pe profesor, care în urmă cu un an l-ar fi făcut „țigan”. La aflarea incidentului, cei din conducerea unității de învățământ i-au alertat imediat pe părinți.
   La Åžcoala nr.7 din Focșani a fost demarată o anchetă în acest caz, care va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. „Un elev de clasa a VII-a, după ce s-a sunat de intrare la oră, așa i-a venit copilului, a încuiat ușa și nu l-a mai lăsat să iasă din clasă pe profesor, pe motiv că în urmă cu un an l-ar fi făcut țigan. La școală au fost chemați părinții copilului și situația s-a liniștit. Copilul a avut o ieșire și a promis că mâine (astăzi-n.r.) își va cere scuze în fața domnului profesor”, a spus Marin Strapciuc, directorul Åžcolii nr.7 din Focșani. Pe fir au intrat și polițiștii, care au demarat la rândul lor o anchetă.
   Acesta este cel de-al doilea incident produs de la începutul anului la Åžcoala nr.7 din Focșani, în care autoritatea unui profesor este subminată. În urmă cu aproximativ o lună, profesorul de mu-zică a fost bătut de rudele a doi elevi, pe care cadrul didactic îi lovise anterior.

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?