Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Judecătorul Teodorescu va fi înmormântat astăzi


   Judecătorul Vasile Teodorescu va fi înmormântat astăzi, în cimitirul „Sfântul Mina” din Focșani. Slujba de înmormântare va începe la ora 12.00, în Biserica „Sfântul Pantelimon” de lângă Spitalul Județean. Zeci de cunoscuți, prieteni, rude și colegi au trecut în ultimele zile pe la căpătâiul judecătorului, i-au lăsat o floare și o lumânare aprinsă. În tot acest timp, lângă sicriu au stat soția, cei doi fii, nuro-rile și alte rude de-ale lui Vasile Teodorescu.
   După ce s-a pensionat din funcția de judecător al Tribunalului Vrancea, unde a fost președintele Secției Penale, ba chiar și purtător de cuvânt, magistratul a intrat în Baroul Vrancea ca avocat, pe 1 octombrie 2006. În ultima vreme, Vasile Teodorescu s-a luptat cu o boală incurabilă, dar a continuat să vină la instanța de judecată până în urmă cu trei săptămâni.
   Atât colegii judecători cât și avocații au numai cuvinte de laudă pentru omul și magistratul Vasile Teodorescu, pe care l-au cunoscut ca un om deosebit și un bun profesionist. Avea doi fii, Adrian și Ionuț. Era căsătorit cu Valeria Teodorescu, fost director economic al Consiliului Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?