Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Şi-a omorât soţul pentru că acesta i-a propus o partidă de sex oral


   O femeie din localitatea Terchești, comuna Popești, și-a omorât, ieri dimineață, soțul. Aceasta i-a aplicat bărbatului trei lovituri de topor în zona capului, după ce acesta i-ar fi propus o partidă de sex oral. Inițial, femeia nu și-a recunoscut fapta, ea povestindu-i unei vecine că a fost plecată în sat, după băutură, și când s-a întors și-a găsit soțul mort. Ulterior, a recunoscut și le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat. Femeia a fost reținută și urmează să fie dusă la instanță cu propunere de arestare preventivă.

   Crimă comisă la beție, ieri dimineață. O femeie din localitatea Terchești, comuna Popești, Chiajna Draghia, în vârstă de 54 de ani, i-a zdrobit capul soțului, cu un topor, după ce acesta i-ar fi propus o partidă de sex oral. Nenorocirea s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 7.30, în locuința familiei, după ce înainte cei doi consumaseră câte „o litră” de vin.
   După ce au degustat licorile bahice, la primele ore ale dimineții, lui Costică Draghia, în vârstă de 58 de ani, i-ar fi venit pofta de sex, el propunându-i soției sale, după cum povestește chiar ea, să-i facă sex oral. Iritată de propunere, femeia a luat toporul și a început să-și lovească soțul în cap. Potrivit anchetatorilor, ea i-a aplicat trei lovituri de topor.
   Cel mai probabil, bărbatul, care era întins în pat, a încercat să se apere, fiindu-i retezat și un deget. În urma loviturilor primite, Costică Draghia a murit pe loc. După comiterea faptei, femeia a mers la o vecină și i-a spus că a fost plecată în sat după băutură și când s-a întors și-a găsit soțul mort. Vecinii au alertat poliția,  iar o echipă de polițiști și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări.
   Inițial, femeia a declarat că la prima oră ea a plecat după băutură, iar când s-a întors și-a găsit soțul mort, întins pe pat și cu capul zdrobit. Ulterior, ea și-a recunoscut fapta, motivând că el a vrut să o supună la perversiuni.
   După cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al lui Costică Draghia a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.
   Soția sa a ajuns la sediul Parchetului pentru a fi audiată. „Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Persoana a fost reținută pe bază de ordonanță, urmând să se facă propunere de arestare preventivă”, a explicat procurorul Paul Mihăilă, șeful Secției de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
   Femeia a ajuns în arest, însă anchetatorii s-au gândit să o ducă și la Psihiatrie deoarece ar putea intra în sevraj atunci când se va dezmetici.

Alcoolemie de 0,65 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat

   Ieri, la câteva ore de la comiterea crimei, respectiv în jurul orei 11.00, femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,65 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. De menționat că în aproape toate cazurile, la analizele de sânge, valoarea alcoolemiei iese aproape dublă.
   În timpul audierilor, Chiajna le-a povestit anchetatorilor că sâmbătă a fost, împreună cu soțul ei, la muncă cu ziua. Seara, au consumat împreună rachiu, iar ieri dimineață au luat-o de la capăt, înlocuind rachiul cu vinul. Ea a mai povestit că acum câțiva ani doar soțul său consuma alcool, iar în urmă cu trei sau patru ani, atunci când și-a pierdut mama, Chiajna s-a apucat și ea de băut. Așa a ajuns să bea zilnic, fără măsură, cot la cot cu bărbatul ei. Ea a povestit că împărțea băutura în mod egal cu soțul ei, având căni la fel de mari.
   Femeia le-a povestit anchetatorilor că a „fugit” cu soțul său în adolescență, pe vremea când era elevă de liceu, motiv pentru care a rămas cu opt clase. Cei doi au trăit o vreme în București și au o fată. Ulterior, Costică și Chiajna s-au separat. Apoi, cei doi soți s-au reîntâlnit și și-au reluat relația. Ei au mai avut împreună un băiat, care a fost dat în plasament.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?