Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ofertă de muncă generoasă în… Norvegia


   Åžomerii Vrancei au la dispoziție doar 59 de locuri de muncă declarate vacante de către angajatorii din județ. Cele mai multe oferte sunt pentru cei ce vor să lucreze ca muncitori necalificați în industria confecțiilor și muncitori plantații și amenajare zonă verde. În rest, sunt vacante posturi pentru șomerii calificați ca maseur, asistent medical fizioterapie, bucătar, ospătar (chelner), barman, vânzător, emailator, operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje și confecționer asamblor articole din textile.
    Foarte multe oferte de muncă vin din țările Comunității Economice Europene. Astfel, în Germania sunt foarte multe posturi pentru cei de meserie ospătar, barman, bucătar, dar și pentru expozant, muncitor în agricultură și inginer software. În Danemarca se pot angaja lucrători în agricultură și culegători căpșuni, în Polonia se caută consultanți monitorizare și referenți validare informații în limba română iar în Olanda este nevoie de persoane de profesie senior inginer în utilaj tehnologic, inginer de proces, inginer construcții civile, inginer de proiect, inginer mecanic utilaj agricol și inginer mecanic. În Austria se poate angaja un drujbist, în Belgia sunt vacante posturi pentru ingineri proiectanți principali iar în Lituania, pentru ingineri aeronave și mecanici aviație.
   Foarte generoasă este oferta de muncă a Norvegiei. Aici sunt disponibile locuri pentru persoane de profesie senior manager proiect, inginer conducte, inginer automatist, senior inginer planificare, senior geofizician, senior inginer geolog, coordonator FSPO calitate și riscuri, inginer mecanic FSPO, inginer inspector construcții, inginer coordonator sistem, inginer specialist valve, inginer electric, inginer instalator, senior inginer automatizări, montator acoperișuri, fierar betonist, dulgher/tâmplar, operator la mașini de imprimat și inginer CAD. Nu în ultimul rând, în Slovacia sunt vacante două posturi pentru medici stomatologi.
    Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă amintite se pot obține de la consilierul EURES Mircea Nedelcu, din cadrul AJOFM Vrancea sau de la inspectorul Melania Bălescu, de la ALOFM Focșani, la numerele de telefon 0237.230186 și 0237.617964.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?