Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Nouă elevi s-au calificat la Olimpiada Naţională de Fizică


   Nouă elevi cu rezultate bune la etapa județeană a Olimpiadei de fizică s-au calificat la faza națională, care se va desfășura în perioada 1-5 aprilie la Satu Mare. S-au calificat Alexandru Gabriel Bejan, elev în clasa a VI-a la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud, coordonat de profesoara Gina Carmen Martiș Brânză, Teodor Călin, elev în clasa a VI-a la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” Focșani, coordonat de profesorul Petrică Moraru, dar și Ionuț Trifan, elev în clasa a VII-a la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, coordonat de profesorul Tudor Gogancea.
   De asemenea, s-au calificat Mihnea Nistoroiu, din clasa a VIII-a de la Colegiul Național „Al. I.  Cuza”, coordonat de profesoara Emilia Poll, și eleva în clasa a IX-a Alexandra Pătrunjel, de la Colegiul Național „Unirea”, sub coordonarea profesorului Sorin Bodaș. Alexandru Maereanu, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, coordonat de profesoara Emilia Poll, și Alexandru Plăcintă, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Unirea”, sub coordonarea profesoarei Ioana Popescu, au reușit la rându-le să se califice.
   Tot de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” s-a calificat și Vlad Herescu, din clasa a X-a, îndrumat de profesoara Emilia Poll, iar de la „Unirea” Mihai Despotovici, coordonat de profesorul Sorin Bodaș.  

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?