Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Metallica s-a lansat în industria de încălţăminte


   Cei patru muzicieni din componența trupei americane Metallica și-au lansat propriile branduri de încălțăminte. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo și-au creat propriile branduri de încălțăminte în colaborare cu compania Vans. Inspirându-se din designul cizmelor sale negre preferate, James Hetfield, solistul trupei Mettalica, a adăugat o serie de elemente personale de design și decorative în noul său brand de cizme, denumit Vans Sk8-Hi Deconstruct.
   Având la bază pantofii din linia originală Classics creată de Vans, toboșarul Lars Ulrich și-a decorat pantofii din noul său brand cu elemente inspirate din designeul tobelor sale și cu un personaj desenat de artistul Dirty Donny. Pasionat de surfing și de ecologie, chitaristul Kirk Hammett a ales material în întregime naturale pentru linia sa de pantofi, o gamă de tipul Slip-On (pantofi tip sport, foarte ușori). Basistul Robert Trujillo a crescut purtând pantofi Vans și făcând skateboarding în Venice Beach (California). Pentru propriul său brand, Trujillo s-a inspirat din desenele dintr-un calendar aztec. Cele patru branduri de pantofi sunt disponibile începând din această lună în magazinele din Statele Unite.
   Totodată, în luna martie, trupa Metallica va lansa propria ei linie de pantofi Kill ‘Em All (denumit astfel după titlul unui album celebru din discografia trupei). Pantofii din această linie vor avea inclus în designul lor, ca blazon, desenul de pe coperta acelui album.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?