Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Arbitrul Alin Samoilă este cercetat „pentru loviri sau alte violenţe“


   Alin Samoilă, arbitru de fotbal din Focșani, care este și antrenor la Clubul CSM Focșani, dar și profesor la Liceul cu Program Sportiv din Focșani, este cercetat de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Focșani pentru loviri și alte violențe. Lucian Trandafir, tânărul care îl acuză pe Samoilă că l-a bătut în noaptea de Revelion, a depus o plângere la Parchet, iar procurorii au tri-mis dosarul la poliție pentru ca oamenii legii să efectueze cercetări.
Polițiștii vrânceni ne-au confirmat existența plângerii. „Dosarul se află în lucru la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Focșani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a explicat subinspector Ramona Iftime, de la biroul de presă al IPJ Vrancea.
   Lucian Trandafir a trimis un email pe adresa redacției „Monitorul de Vrancea” prin intermediul căruia ne-a informat cu privire la plângerea depusă la Parchet, dar și la Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea. El a precizat că și-a scos și un certificat medico-legal din care reiese că a avut nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale.
   Reprezentanții IÅžJ Vrancea spun că incidentul nu s-a petrecut în incinta unei unități de învățământ, fapt pentru care ei nu pot face anchetă pentru că nu au competențe.
   Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, Lucian Trandafir a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial și plagă contuză palpebrală ochi drept”. El nu a rămas internat.
   Contactat de reporterii „Monitorul de Vrancea” la momentul semnalării incidentului, arbitrul Alin Samoilă nu a dorit să discute pe marginea acuzațiilor ce i se aduc. „Nu am ce să comentez. Nu pot comenta un email. Oricine poate trimite un email și poate spune orice. Nu știu despre ce este vorba”, a precizat arbitrul Alin Samoilă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?