Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Dragnea: Proiectul de reorganizare apărut nu e oficial sau asumat de Guvern


   Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat miercuri că proiectul de lege privind reorganizarea administrativ-teritorială a României apărut în media nu este nici oficial, nici asumat de către Guvern, el arătând că varianta oficială este doar cea coordonată de MDRAP. „Guvernul nu își asumă niciun fel de variate care circulă pe internet sau pe diverse surse. Cel apărut azi nu este proiect de lege, este un document care nu are nicio legătură cu proiectul oficial de regionalizare și descentralizare al Guvernului României, proces care este coordonat de ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice„, a spus Dragnea.
   El a spus că a înțeles că acest document apărut miercuri este elaborat de „un domn director de la o agenție de dezvoltare regională de undeva din Banat” și a susținut că urmează să apară o inflație de „așa-zise proiecte de regionalizare”. „Probabil că sunt unii oameni care vor să-și facă imagine pe ideea de regionalizare. Este un demers care nu ajută procesul în sine”, a spus Dragnea.
   El a subliniat faptul că proiectul oficial de regionalizare și descentralizare al Guvernului va fi prezentat după ce vor fi finalizate toate discuțiile cu toate mediile politice, sociale, academice, ONG-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?