Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Maşini în şanţuri şi trafic îngreunat din cauza poleiului


   Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate ieri dimineață, din cauza poleiului. Mai mulți șoferi au scăpat mașinile de sub control, ajungând cu ele în șanțuri. Din fericire, aceste incidente, produse pe drumul european, în apropiere de Haret, între Focșani și Garoafa sau la Golești, nu s-au soldat cu victime omenești, ci doar cu pagube materiale.
   Åžeful Serviciului Poliției Rutiere Vrancea, comisarul șef Viorel Gheorghe, ne-a precizat că s-a acționat cu material antiderapant încă din timpul nopții. „Utilajele au ieșit în trafic de la ora 3.00 (joi dimineață-n.r) și a fost împrăștiat material antiderapant. Au fost câteva mașini care au ajuns în șanț, dar nicio persoană nu a fost rănită”, a explicat comisarul șef Viorel Gheorghe.
   Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pe drumul național 2D Focșani-Ojdula, în zona de munte, se circula îngreunat ieri la orele prânzului, din cauza stratului de zăpadă frământată și amestecată cu material antiderapant.
   Åži în Focșani au fost probleme. Ieri dimineață, în jurul orei 9.00, trotuarele erau acoperite cu gheață, iar oamenii abia se puteau ține pe picioare. Åžeful Biroului Rutier Focșani, comisarul șef Cătălin Stegărescu, ne-a precizat că s-a acționat cu materiale antiderapante, iar până la orele prânzului nu a fost înregistrat niciun incident în trafic, pe străzile din municipiu.
   Polițiștii îi avertizează pe conducătorii auto să circule cu viteză redusă atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile. Åži pietonii trebuie să fie foarte atenți, pentru că trotuarele sunt acoperite cu gheață, iar deplasarea este extrem de dificilă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?