Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Filme de comedie şi acţiune la Balada


   Iubitorii filmului sunt așteptați și în acest sfârșit de săptămână la cinematograful Balada, pentru a vedea două filme „proaspete”. Sâmbătă și duminică,  de la orele 15.00 și 17.00, de la mic la mare aveți invitație la comedia „Bunici și părinți” (2012). Povestea este simplă: atunci când fiica pleacă pentru o perioadă la muncă în alt oraș, un bunic se vede pus în si-tuația de a avea grijă de cei trei nepoți ai săi. Deși are la îndemână metode ale secolului XXI de a-i cuminți pe neastâmpărații nepoței, el va apela la o metodă veche, dar care dă rezultate.
    De la ora 19.00, îl puteți revedea pe Tom Cruise, în cel mai recent film al său, de acțiune, „Jack Reacher. Un glonț la țintă” (2012). Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigaș care a omorât șase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Când polițiștii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o vorbă, în schimb le dă o hârtie pe care scrie atât: „Aduceți-l pe Jack Reacher!”. Așa începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz.
    Film va fi duminică și la Odobești, de la ora 11.00. Copiii pot vedea filmul de animație „Pirații, o gașcă de neisprăviți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?