Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Consiliul Local Focşani dă bani pentru Căsătorii de Dragobete


   Consilierii locali focșăneni au fost convocați în prima ședință ordinară din acest an, care va avea loc joi, 31 ianuarie, de la ora 16.00,  la sediul Primăriei Focșani. Pe ordinea de zi sunt incluse 25 de proiecte de hotărâre, care vor fi supuse dezbaterii aleșilor locali. Unul dintre aceste proiecte vizează alocarea sumei de 13.500 lei, din bugetul local al municipiului pe anul 2013, pentru reeditarea într-un singur volum a unor lucrări din istoria orașului Focșani scrise de Dimitrie F. Caian și I. M. Dimitrescu. De asemenea, urmează să fie achiziționate 500 de exemplare, pentru lansarea acestor volume cu ocazia Zilelor Municipiului Focșani, care vor avea loc la începutul lunii iulie a. c. Alți 335 de lei vor fi alocați din bugetul local pentru organizarea „Căsătoriilor de Dragobete” de către Consiliul Local al Tinerilor Focșani.
   Alte proiecte vizează aprobarea rețelei școlare pentru anul școlar 2013-2014, schimbarea încadrării Ansamblului Folcloric „Å¢ara Vrancei” din așezământ cultural în instituție de spectacole și modificarea hotărârii privind închirierea prin licitație publică a spațiilor din Piața Unirii. 
   În cadrul ședinței vor fi prezentate și câteva rapoarte de activitate și informări ale unor instituții publice: raportul de activitate pe anul 2012 al Serviciului Public Local de Asistență Socială Focșani, raportul privind verificarea activității asistenților personali ai persoanelor cu handicap, asistenți care lucrează în baza contractului de muncă încheiat cu Primăria Focșani, și o informare privind gradul de colectare a impozitelor și taxelor locale pe anul 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?