Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

În Focşani se circulă în condiţii de iarnă


   În municipiul Focșani se circula ieri în condiții de iarnă. Pe străzile din oraș au acționat în cursul zilei de ieri doar utilajele de deszăpezire ale Primăriei, șapte la număr, după cum ne-au precizat reprezentanții municipalității. Potrivit acestora, pe toate străzile din municipiu s-a intrat cel puțin o dată cu un utilaj de deszăpezire, dar s-a acționat și în principalele parcări din oraș. De asemenea, pe străzi a fost împrăștiat material antiderapant, stocurile de nisip și sare fiind suficiente.
   Transportul public local a funcționat normal, autobuzele ajungând în toate zonele orașului, inclusiv la Mândrești, unde ieri după-amiază mai rămăseseră câteva porțiuni nedeszăpezite în totalitate. Ieri nu se înregistrau probleme cu furnizarea uti-lităților în Focșani, respectiv energie electrică, apă și căldură.
   Persoanele cazate temporar în internatele de la Liceul nr. 2 și de la Colegiul Tehnic „V. D. Cotea” și-au reluat drumul spre Galați sîmbătă și duminică dimineață, după deblocarea drumurilor naționale.

Tone de zăpadă vor fi scoase din oraș

   Reprezentanții municipalității au început să scoată mormanele de zăpadă din municipiul Focșani. Operațiunea a început de ieri după amiază și va continua în următoarele zile. Se începe cu zăpada strânsă de pe arterele principale ale orașului și se va continua cu celelalte. „Deocamdată ea este transportată pe un teren amplasat între Comcereal și fostul CPL”, ne-a declarat Neculai Vlăsceanu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Dezvoltare, din cadrul primăriei municipiului Focșani. Reprezentanții acestei instituții folosesc tractoarele aflate în dotare pentru a căra zăpada din oraș.
   Primăria mai are la dispoziție două terenuri, unul amplasat pe șoseaua de Centură a orașului și cel de-al doilea spre Suraia, dar acestea nu au fost încă deszăpezite astfel încât să se permită accesul cu tractoarele aflate în dotare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?