Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: „Revista Noastră“, un nou număr aniversar


   Colectivul de elevi și profesori din cadrul Colegiului Național „Unirea” a lansat, ieri, un nou număr al publicației „Revista Noastră”, care a împlinit în noiembrie anul trecut o sută de ani. La acest număr au colaborat cu grafică și texte peste o sută de elevi, sub îndrumarea unei foste eleve, Roliana Giuglea, care a devenit anul acesta îndrumător oficial al revistei, alături de profesorii Daniela Plăiașu și Romulus Buzățelu, director adjunct al Colegiului.
   La apariția noului număr al revistei au mai contribuit cu texte, alături de elevi, și foști absolvenți, care au reprezentat cu cinste unitatea de învățământ. Printre elevii care au muncit la această apariție editorială se numără Ica Dumbravă, elevă în clasa a XI-a F, aceasta contribuind și la corectura articolelor, iar printre debutante se numără Iulia Plăiașu, care a publicat proză, și Amalia Giuglea, care a contribuit cu materiale în limba franceză. Cristina Stancu este una dintre colaboratoarele de seamă ale „Revistei Noastre”. Coperta este creația Irinei Chiriță.
   Absolvente ale unității de învățământ, printre care Ana Bogazaru, Simona Noapteș și Adina Ene, au participat cu materiale extraordinare la secțiunea „Eseu”. Un articol de excepție a fost scris de lectorul Adrian Stoicescu, fost unirist, actualmente profesor dr. lector la Universitatea din București. Publicația poate fi citită, în prezent, doar în format print, dar în scurt timp va fi disponibilă și în format digital.
   Cu prilejul lansării noului număr al revistei „uniriste”, au fost decernate și premii celor mai importanți colaboratori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?