Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Salvarea Violetei costă 45 de mii de euro


    Violeta Toma, de 23 de ani, din Focșani, suferindă de tumoră pe hipofiză (tumoră ventricul III) , despre al cărei caz am relatat pe larg în ediția de ieri a cotidianului nostru, are nevoie de 45 de mii de euro pentru un tratament special de radioterapie. Acesta nu poate fi făcut decât în câteva țări din Europa, iar ea a primit programare pe 18 februarie, la Institutul „Curie” din Paris, Franța. Fami-lia tinerei trăiește din salariul de vânzătoare al mamei, Lorica Toma, de 640 de lei, și ajutorul de șomaj de 500 de lei al tatălui, disponibilizat în această lună. 
    Violeta a fost operată pe parcursul anului trecut, de două ori, pe creier. Tumora a fost extirpată, restul milimetric care a mai rămas neputând fi îndepărtat altfel decât prin radioterapia posibilă la institutul din Paris. „În caz că nu face acest tratament, medicii ne-au spus foarte clar că tumora se va reface. De aceea, facem un apel disperat la toți cei care ne pot înțelege prin ce trecem, să ne ajute cu cât pot… Pentru sănătatea Violetei orice leu contează”, a spus mama fetei.
    Åžtim cu toții că în România, deocamdată, sănătatea se cumpără cu bani. Chiar dacă 45 de mii de euro pare o sumă astronomică, salvarea acestei tinere de numai 23  de ani stă în puterea noastră! Puneți-vă o clipă în locul ei și al părinților săi și gândiți-vă: dacă 45 de mii de oameni din județul nostru ar dona câte 1 euro, ea ar putea ajunge la timp, la tratament! Cine dorește să o ajute poate depune orice sumă de bani în contul deschis pe numele ei, Toma Violeta, la Banca Transilvania, filiala Vrancea, în lei: RO 49 BTRL 0400 1201 L 37224 XX. Mama fetei poate fi contactată direct la numărul de telefon 0726.183.877.

Despre cazul dramatic al Violetei Toma puteți reciti accesând:
http://www.monitorulvn.ro/articole/tumora-la-hipofiza-diagnosticul-care-i-a-schimbat-via-a-unei-tinere_2_140417.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?