Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Echipa de futsal Progresul Focşani, la primul antrenament din acest an


   După vacanța de iarnă, echipa de futsal Progresul Focșani își va relua astăzi, la ora 11.00, pregătirile în vederea reluării campionatului. Reamintim, fotbaliștii antrenați de Petrache Gurguiatu, Orlando Åžerbănică și Elvis Ilaș au terminat prima parte a campionatului (turul și o etapă din retur) pe un onorabil loc IV, cu 21 puncte din 11 meciuri și un golaveraj, 63-60.
   În perioada următoare, antrenamentele se vor efectua în Sala Polivalentă, iar în plan există și posibilitatea efectuării unui cantonament montan la Gheorghieni. „Facem performanță cu forțe locale, nu avem bani să aducem mari vedete în lot. Avem noi vedetele noastre, vrânceni de-ai noștri, iar împreună ne propunem o calificare la turneul play-off, o clasare finală pe locurile II-IV și un parcurs cât mai lung în Cupa României. Avem obiective îndrăznețe și vom lupta cu toții pentru realizarea lor”, a spus antrenorul Petrache Gurguiatu.
   Cu ajutorul unor persoane care au înțeles că echipa de futsal a Focșaniului, participantă în Liga I, poate reprezenta la nivel național cu succes futsalul vrâncean, Progresul a găsit un ajutor din partea autorităților locale. Iar jucătorii și antrenorii și-au făcut treaba și nu i-au dezamăgit pe cei care au avut încredere în ei. Campionatul ligii I la futsal se va relua pe 3 februarie, când Progresul Focșani va întâlni în deplasare echipa KSE Tg. Secuiesc.

Dunărea Călărași, primul obstacol din Cupă

   La Piatra Neamț a avut loc tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României. Sorții au decis ca echipa Progresul Focșani să întâlnească în deplasare formația Dunărea Călărași, o formație care s-a calificat în optimi după ce a trecut în prelungiri, scor 8-7, de United Clinceni. Partida este programată pe 24 februarie.
   Celelalte partide din această fază a competiției sunt: Ceahlăul Piatra Neamț – Dava Deva, City’us 2 Tg. Mureș – ACS Smart Ionescu București, United Galați – ACS Od. Secuiesc, Inter Gheorgheni – Spicom Sf. Gheorghe, Infopress Odorheiul Secuiesc – City’us Tg. Mureș, Inter Teliu Brașov – Clujana Cluj, CSMS Iași – KSE Tg. Secuiesc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?