Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Direcţia Silvică închiriază cabane de vânătoare


   Cabanele Dragomira și Lepșuleț vor fi scoase, din nou, la licitație pentru închiriere de către Direcția Silvică Vrancea. Cele două cabane au fost închiriate, în 2011 și 2012, de cățiva investitori privați care însă nu au rezistat prea mult. Au revenit în administrarea Direcției Silvice după ce, inițial, au fost închiriate la licitații de câțiva investitori privați. Doar câteva luni au putut suporta investitorii întreținerea cabanelor și plata chiriilor către Direcția Silvică. Cele două cabane au fost închiriate de directorul Veritas Panciu, Adrian Toma – cabana Dragomira și de Eugen Radu, clăpar și solist vocal în formația Provincialii – cabana Lepșuleț.
   Cabana Dragomira, care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu este situată în comuna Soveja, la o altitudine de 630 metri. A fost construită în anul 1976, fiind folosită în acțiunile de protocol prezidențial. Cabana a fost modernizată – renovată în anul 2004, are o suprafață de 207 metri pătrați, cu posibilitate de cazare până la maxim 8 persoane. Dispune de un apartament cu baie proprie, un dormitor cu baie proprie, 2 dormitoare cu baie comună, bucătărie și sală de conferințe.
   Cabana de vânătoare „Lepșuleț” dispune de 8 dormitoare cu 15 locuri și 2 săli de conferințe. „Investitorii au renunțat la ele, iar cabanele au revenit în administrarea noastră. Le-am și închiriat în perioada sărbătorilor pentru persoanele interesate”, a afirmat directorul Direcției Silvice, Lucian Zamfir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?