Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Maşina unei angajate a Judecătoriei Focşani a fost vandalizată


   O angajată a Judecătoriei Focșani și-a găsit mașina distrusă, în parcare. Joi dimineață, aceasta a observat că autoturismul său, parcat în apropierea blocului în care locuiește, are roțile tă-iate și două geamuri sparte. Din mașină nu i s-a furat nimic, semn că persoana sau persoanele care au făcut acest lucru nu au avut intenția de a sustrage bunuri din autoturism, ci de a se răzbuna. Ea ne-a povestit că nu are nicio bănuială cu privire la cei care au făcut acest lucru, că nu are conflicte cu nimeni. Ea este de părere ca mașina ei să fi fost confundată cu a unei alte persoane. Tânăra a sesizat poliția, iar acum speră ca persoanele responsabile să fie găsite și trase la răspundere.
Polițiștii au confirmat incidentul și ne-au precizat că se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală. „A fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a transmis inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
   Sursele noastre ne-au precizat că tinerei i-ar fi fost lăsat și un mesaj vulgar, însă acest lucru a fost infirmat de partea vătămată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?