Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Voinţa DEEP SERV a pus pe liber 5 jucători


   Echipa de minifotbal Voința DEEP SERV, cu o prezență de peste șase ani în fotbalul vrâncean amator, a câștigat din ce în ce mai mulți suporteri și simpatia iubitorilor de fotbal din județul Vrancea. S-au evidențiat atât prin rezultate foarte bune obținute în cadrul celor mai importante turnee organizate în Vrancea, cucerind titlu după titlu, însă și prin disciplină și voință, confirmând simbolic numele echipei „Voința DEEP SERV”. „Având în vedere că suntem într-o formulă nouă, mai întâi vom lucra la omogenizarea echipei, insuflându-le aceleași valori, fără de care nu aș fi reușit să formez echipe adevărate, atât în business, cât și în fotbal. Obiectivul de anul acesta va fi calificarea pentru turneul final. Cred în această formulă, voi fi alături de ei, ca și până acum, dar rolul meu se încheie la intrarea în teren; așa că le urez baieților mult succes”, a spus principalul finanțator, Marian Spînu.   
   Campioana județeană a ligii de minifotbal de anul trecut, Voința DEEP SERV a efectuat deja primele trei transferuri importante. Au venit la echipă Cătălin Curteanu (legitimat ultima oară la echipa de futsal United Galați), portarul Gabriel Lazăr și jucătorul Claudiu Mihai, ambii componenți ai echipei de fotbal Young Stars Panciu. În schimb, au plecat de la echipă cinci jucători: Rodinel Stan, Adrian Oltianu, Iulian Niță, Ionel Cristinel și Dragoș Sava.
   Antrenorul Ionuț Constantinescu are încredere în echipa sa. „Motivația, munca, perseverența, valoarea, modestia și caracterul jucătorilor sunt calități ce ne vor ajuta să ne atingem obiectivul. Am în spate un management vizionar și o echipă de profesioniști. Suntem la început de drum, dar rezultatele ultimelor partide mă fac să cred că suntem în direcția bună. Urez echipei, pe această cale, mult succes și le transmit că modestia trebuie să fie ca o soră mai mare pentru noi!”, a punctat Ionuț Constantinescu. Lotul de jucători: George Sîrbu, Gabriel Lazăr (portari), Adrian Vrabie (căpitan), Adrian Toma, Cristi Gurguiatu, Claudiu Mihai, Ionuț Căpățînă, Marius Bodoc, Cătălin Curteanu, Răzvan Crăciun și Valentin Lățcan – jucători de câmp.

Obiectivele stabilite pentru acest an:
 – un nou titlu de campioană – ediția 2012-2013 a Campionatului de Minifotbal;
– câștigarea turneului regional de la Onești, respectiv participarea la finalele naționale de la Deva;
– un nou titlu de campioană în cadrul turneului Cupa Firmelor Vrancene, ediția a III-a. Sponsorii echipei sunt DEEP SERV și Grup DEEP SERV G.I.E.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?