Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un şofer de 22 de ani şi-a băgat în spital patru prieteni


   Teribilismul, viteza, alcoolul și lipsa de experiență au băgat în spital patru  tineri. Doi dintre ei sunt răniți grav, iar ceilalți doi ușor. Åžoferul a scăpat fără leziuni.
   Accidentul s-a produs pe 27 decembrie, la ora 2.20, pe DN 2 D, în localitatea Greșu, comuna Tulnici. 
   Potrivit polițiștilor, Adrian M., de 22 de ani, din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu mașina într-un pom. Oamenii legii au adăugat că din accident a rezultat rănirea gravă a două surori din Vrâncioaia, Marieta V., de 17 ani, și Maria V., de 19 ani, și rănirea ușoară a fratelui acestora, Victor V.. De asemenea, o altă tânără care se afla în autoturism, Cătălina C., a fost la rându-i rănită ușor. Singurul care a scăpat nevătămat a fost chiar conducătorul auto imprudent.
   Când l-au testat cu aparatul alcooltest, polițiștii au constatat că șoferul era și băut, având o alcoolemie de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii de la Rutier continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. „În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat comisarul șef Viorel Gheorghe, șeful Serviciului Poliției Rutiere Vrancea.
   Potrivit unor surse, băiatul a obținut permisul de conducere pe 17 decembrie a.c. și nu a ținut deloc cont că este începător.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?