Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Copiii dau viaţă tradiţiilor de iarnă, în Piaţa Unirii


    Atmosfera sărbătorilor de iarnă va pluti în Piața Unirii din Focșani astăzi și mâine, când tradițiile vor prinde viață prin glasurile copiilor. Astăzi, de la ora 16.30, pe scena de sub bradul mare de Crăciun frumos împodobit, un grup de copii de la Păunești va cânta și va prezenta tradițiile specifice sărbătorilor de iarnă și, în special de Sfântul Vasile, din zona lor.
    Mâine va avea loc un spectacol de tradiții și obiceiuri de iarnă specifice zonei de munte a județului, de pe Valea Râmnicului. Un grup tradițional de copii de la Dumitrești și unul de la Nereju vor cânta frumoase colinde.
    Sâmbătă și duminică, copiii sunt așteptați în Piața Unirii la „Televiziunea magică a lui Moș Crăciun”, unde personajele de poveste îi vor antrena în jocuri hazlii, cântece și dans. Toți copiii vor fi filmați și fotografiați, fiind proiectați pe un ecran led uriaș, pentru a se simți adevărate vedete.
    Spectacolele din centrul orașului care au loc în această perioadă a sărbătorilor de iarnă sunt realizate la inițiativa președintelui Marian Oprișan, alături de Consiliul Județean Vrancea și Primăria municipiului Focșani, care au dorit să facă o bucurie copiilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?