Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Televiziunea magică a lui Moş Crăciun îi invită pe copii la joacă şi dans


    Cei mai mici vrânceni, împreună cu părinții, sunt invitați și în acest sfârșit de săptămână în Piața Unirii din Focșani, între orele 13.00-17.00, la Televiziunea magică a lui Moș Crăciun. Pe o scenă amplasată sub bradul mare din piața centrală a orașului, mai multe personaje de poveste, alături de Moș Crăciun, vor dansa, vor cânta și se vor jucau cu copiii, care pot profita de ocazie pentru a-i șopti Moșului ce daruri își doresc să primească de Crăciun. Pe un ecran led uriaș va fi proiectată întreaga joacă a celor mici cu Zâna Zăpezii, Magicianul Moșului, Omul de Zăpadă și Spiridușii. 
    Spectacolul din acest sfârșit de săptămână face parte din proiectul „Fii vedetă la televiziunea magică a lui Moș Crăciun”, oferit focșănenilor din inițiativa președintelui Marian Oprișan, alături de Consiliul Județean Vrancea și Primăria Municipiului Focșani.  Moș Crăciun și ajutoarele sale vor fi prezente în Piața Unirii din Focșani și în week-end-ul 29-30 decembrie. Copiii vor fi invitați să participe la karaoke, muzică, jocuri interactive, concursuri de dans și poezie, face painting. Nu vor lipsi cadourile surpriză pentru toți cei care vor veni în Piața Unirii, la televi-ziunea magică a lui Moș Crăciun. Aici, toți copiii vor fi transformați în mini vedete, vor fi filmați și fotografiați pentru ca aceste momente unice să rămână amintire peste ani.
    Zona centrală a orașului a fost transformată într-un adevărat univers de sărbători. În cadrul Târgului de Crăciun, puteți cumpăra de la căsuțele din lemn amenajate de jur-împrejurul Pieței obiecte tradiționale, dar și bunătăți specifice acestei perioade. O altă atracție pentru tineri este patinoarul, iar pentru cei mici trenulețul și mașinuțele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?