Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

CSM Focşani, reclamată la FRF de fostul antrenor Adrian Toma


   După ce echipa de fotbal Young Stars Panciu a fost penalizată de Federația Română de Fotbal  cu scăderea a două puncte din clasament deoarece nu și-a achitat restanțele financiare față de fostul jucător, Cristi Gurguiatu, și cealaltă reprezentantă a județului în liga a treia, CSM Focșani, se află într-o situație asemănătoare. Gruparea de pe Milcov a fost reclamată la FRF de fostul antrenor, Adrian Toma deoarece acesta nu și-a primit un salariu restant, în valoare de 2400 lei. În cazul în care acești bani nu pot fi plătiți, CSM Focșani riscă să piardă câte două puncte la fiecare 15 zile.
   Jucătorii echipei de fotbal CSM Focșani au programată reunirea lotului pe 16 ianuarie 2013, dată la care antrenorul-jucător Octavian Bucătaru se va întâlni prima oară cu jucătorii săi. La finalul turului ligii a treia, Focșaniul ocupă locul 9 în seria a doua și are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, în condițiile în care în acest sezon vor retrograda ocupantele locurilor 11-13 și cel mai slab loc 10 din cele șase serii ale ligii a III-a. În acest moment nu se cunosc prea multe despre programul pe care echipa îl va avea în perioada următoare.
   După reunire, componenții lotului focșănean se vor antrena timp de șapte zile la Focșani, apoi vor merge la Tîrlungeni (Brașov), pentru un cantonament montan care va dura șapte zile. Primul joc oficial al grupării de pe Milcov este programat vineri, 8 martie, cînd CSM Focșani va întâlni pe teren propriu echipa Metaloglobus București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?