Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Elevii olimpici, premiaţi de Marian Oprişan


   Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, îi va premia și în acest an pe elevii olimpici, în cadrul galei intitulate „Olimpicii pe primul loc”, evenimentul urmând să aibă loc miercuri, la ora 14.00, în sala Cinematografului Balada. Ca și anul trecut, gala se desfășoară sub sloganul „Apreciem valoarea, premiem excelența!”. În acest an, Oprișan îi va premia pe elevii care au obținut premiul I la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale, inclusiv pe foștii liceeni, care acum sunt în primul an de facultate, dar care erau în clasa a XII-a când au obținut distincțiile.
   Astfel, vor primi premii și diplome elevii: Flavius Bratu (din clasa a XI-a la Colegiul Național „Unirea”) – olimpic la „Olimpiada internațională de neuroștiințe” ce a avut loc în Africa de Sud, Ana-Maria Nedelcu (din clasa a XI-a, Colegiul Național „Unirea”) – premiul I la Olimpiada Națio-nală de Limba Germană, Iolanda Surkoș (din clasa a XII-a, Colegiul Național „Al. I. Cuza”) – premiul I la Olimpiada Națională  de Limba Italiană, Diana Berheci (din clasa a VIII-a, Colegiul Național „Al. I. Cuza”) – premiul I la Olimpiada Națională de Chimie, Anca Raluca Lungu (din clasa a X-a, Colegiul Național „Unirea”) – premiul I la Olimpiada Națio-nală de Biologie, Adrian Toma (din clasa a VIII-a, Åžcoala „Åžtefan cel Mare” Focșani) – premiul I la Olimpiada Națională de Geografie, Emilian Dragomiroiu (din clasa a XII-a, Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”) – premiul I la Olimpiada Națională de Sculptură, Cătălin Andrei Bucur (din clasa a XII-a, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”) – premiul I la Olimpiada Națională de Mecanică și Teodora Olaru (din clasa a VI-a, Colegiul Național „Unirea”) – premiul I la Concursul Național Interdisciplinar „+/- Poezie”.
   Totodată, președintele Consiliului Județean îi va premia și pe profesorii care i-au pregătit pe cei nouă olimpici. Este vorba despre profesorii: Laura Pogan, Corina Cristina Ciucu, Maria Zgăbârdici de la Colegiul Național „Unirea”, Alina Măiereanu, Crenguța Stanciu de la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, Cerasela Stănescu de la Åžcoala „Åžtefan cel Mare” Focșani, Claudia Lăscan de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” și profesorii Viorel Boerescu, Mihail Fîsan și Andronache Alexandru de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?