Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Orchestra din Sankt Petersburg concertează la Focşani


   Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” oferă un cadou de Crăciun focșănenilor. Orchestra simfonică Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg va poposi pe 26 decembrie la Focșani, de la ora 18.00, chiar în a doua zi de Crăciun, cu spectacolul „Regal Vienez. Concert extraordinar de Crăciun”. Orchestra a fost și anul trecut la Focșani.
  Cei prezenți la Teatru vor asculta Strauss, se vor lăsa purtați pe valurile „Dunării Albastre” și vor fi învăluiți de celebrele valsuri vieneze, menite să aducă un plus de valoare operelor din secolele precedente. Din orchestră face parte binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numărul unu al lumii. Alături de orchestră, pe scenă va fi prezentă faimoasa soprană Marina Raddis, prim solistă a Operei Naționale din Chișinău.
   Orchestra internațională compusă din 27 de instrumentiști de primă clasă, condusă de dirijorul Daniil Zaharov, merge într-un turneu în marile orașe europene. Spectacolul va ajunge și în 10 orașe din România, topind fiorii de gheață cu ritmuri muzicale de o frenezie și o bună dispoziție aparte. Biletele s-au pus deja în vânzare la Teatrul Municipal, la prețul de 100 lei. Pensionarii beneficiază de o reducere de 50% din preț. Agenția de bilete a Teatrului este deschisă zilnic între orele 10.30-12.00 și 16.00-18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?