Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Viaţa mondenă în 2012: Divorţurile şi despărţirile anului


   Numeroase despărțiri și divorțuri au marcat anul 2012 în lumea celebrităților internaționale. Printre cele mai intens mediatizate s-au numărat cele ale cuplurilor Tom Cruise/Katie Holmes, Vanessa Paradis/Johnny Depp sau Demi Moore/Ashton Kutcher. 2012 poate fi considerat un an al despărțirilor surpriză, un număr mare de vedete de prim rang la Hollywood, precum Tom Cruise, Johnny Depp, Leonarod Dicaprio, Danny DeVito, Russell Crowe, Demi Moore și Scarlett Johansson, luând decizia de a divorța sau de a se separa de partenerii lor de viață.
   Divorțul dintre Tom Cruise și Katie Holmes a luat pe multă lume prin surprindere, cei doi fiind căsătoriți de cinci ani și având o fetiță, Suri. Un alt divorț surprinzător a fost cel al lui Johnny Depp și Vanessa Paradis, care au decis să se despartă deși erau împreună de 14 ani și aveau doi copii. Alte cupluri celebre care au luat decizia de a divorța în 2012 sunt: Demi Moore și Ashton Kutcher, Danny DeVito și Rhea Perlman, Heidi Klum și Seal, Katy Perry și Russell Brand sau Russell Crowe și Danielle Spencer.
   Tot în 2012, au luat decizia de a pune capăt relațiilor lor neoficializate Leonardo DiCaprio și Erin Heatherton (model al casei Victoria’s Secret), Adam Levine și Anne Vyalitsyna sau Selena Gomes și Justin Bieber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?