Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Marian Oprişan: Sforarii vor să creeze o problemă PSD


   Vicepreședintele PSD Marian Oprișan dezminte zvonurile potrivit cărora ar fi fost contactat de Mircea Geoană, pentru a-l sprijini în vederea formării Guvernului. Oprișan susține că e vorba de o „diversiune ordinară”. „Este o diversiune ordinară. O țară întreagă știe că Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Marian Oprișan se bat cu Băsescu de opt ani de zile și sunt cam singurii. A înnebunit cineva peste noapte? Probabil că sforarii, indiferent din ce partid fac parte, nu au ce face în acest moment și vor să creeze PSD-ului o problemă”, a spus Marian Oprișan. „Resping cu toată forța aceste afirmații absolut calomniatoare. Am vorbit și cu Nicușor Constantinescu și cu Radu Mazăre. Åži ei resping aceste lucruri cu toată forța”, a adăugat vicepreședintele PSD.
   Marian Oprișan a reamintit că a fost trimis în judecată pe criterii politice, iar Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au fost „fugăriți” de „poliția politică a lui Traian Băsescu”. „Åži noi ne-am trezit să ne înțelegem cu Traian Băsescu peste noapte? Să-l facem pe Geoană premier? Eu am fost primul lider al PSD care i-a cerut demisia din partid lui Mircea Geoană, imediat ce a pierdut alegerile prezidențiale. Ați uitat? Deci, dintr-o dată a înnebunit lupul?”, a mai spus vicepreședintele PSD.
   Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că există o problemă în PSD dată de faptul că „cineva din partid” a vorbit cu alți membri ai PSD, în numele lui Traian Băsescu, pentru a obține susținerea pentru o eventuală desemnare ca premier. Ponta a susținut că persoana care a vorbit în numele lui Băsescu va fi exclusă din partid. Numele lui Marian Vanghelie, al lui Marian Oprișan și al lui Radu Mazăre au fost vehiculate în presă ca numărându-se printre social-democrații pe care Mircea Geoană i-ar fi contactat pentru a obține sprijinul în vederea formării Guvernului. „Avem o problemă a noastră internă și, cum am făcut întotdeauna, în PSD ne rezolvăm problema în partidul nostru”, a spus Ponta.
   Întrebat despre declarația lui Geoană referitoare la ambiția lui de a numi premieri, nu de a fi numit prim-ministru, Ponta a râs, spunând: „Ați reușit să mă binedispuneți, când ați început cu Mircea Geoană chiar m-ați binedispus”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?