Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Depeche Mode lansează un nou album în martie 2013


   Un nou album Depeche Mode, al treisprezecelea material discografic al trupei, va fi lansat în luna martie 2013, cu două luni înainte ca britanicii să pornească în turneul european în care este inclusă și România. Titlul noului album Depeche Mode nu a fost dezvăluit deocamdată, Martin Gore – chitarist, clăpar și compozitor al trupei – precizând că acesta va cuprinde cele mai bune piese produse vreodată de formație, iar noul sound va fi foarte apropiat de cel al unor materiale mai vechi precum „Violator” și „Songs of Faith and Devotion”. De asemenea, Dave Gahan a declarat că „albumul are un simț foarte organic și direct; nu conține piese blues, dar este cu siguranță un album sentimental”.
   O parte dintre cântecele incluse pe noul material discografic au fost compuse Martin Gore și Dave Gahan, pe parcursul înregistrărilor, trupa încercând să înglobeze în noile compoziții cât mai multă energie și elemente specifice show-urilor live. În luna octombrie a acestui an, în cadrul conferinței de presă de la Paris care anunța noul turneu, Depeche Mode a lansat și un videoclip filmat pe durata înregistrărilor, oferind astfel o primă perspectivă asupra noului album.
   Turneul trupei Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013, la Tel Aviv (Israel), următoarele destinații fiind Atena, Sofia și București, urmate de Istanbul, Belgrad și Budapesta. Concertul de la București va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?