Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Marocan trimis acasă de poliţişti


   Un bărbat din Maroc, pe care polițiștii Serviciului pentru Imigrări Vrancea l-au trimis acasă în urmă cu puțin timp, s-a încăpățânat să rămână în România. A fost prins din nou, dar de data aceasta a fost trimis în țara de origine, alegându-se și cu interdicția de a mai reveni în România în următorul an.
   Pe 4 decembrie, polițiștii au organizat o acțiune ce a avut drept scop prevenirea și combaterea șederii ilegale pe teritoriul României. În timpul verificărilor, ei au identificat un cetățean din Maroc, căruia îi fusese eliberată, anterior, o decizie de returnare, prin care era obligat să părăsească România în termen de 15 zile. Marocanul nu a respectat însă decizia. „Ca urmare a celor constatate, polițiștii Serviciului pentru Imigrări au dispus măsura de escortare a cetățeanului străin la Centrul de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică. Ulterior, persoana în cauză va fi îndepărtată de pe teritoriul României, la ieșirea din țară fiindu-i instituită și măsura de interzicere a intrării în România, pe o perioadă de un an, conform prevederilor OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare”, au transmis polițiștii Serviciului pentru Imigrări Vrancea.
   Pe data de 5 decembrie, polițiștii au mai depistat și un cetățean moldovean, în vârstă de 31 de ani, cu ședere ilegală pe teritoriul țării noastre. În urma verificărilor s-a stabilit că el este membru al unei familii de români, motiv pentru care a fost îndrumat să meargă la sediul Serviciului pentru Imigrări Vrancea pentru a-și reglementa situația.
   Polițiștii îi sfătuiesc pe cetățenii străini să sune la numărul 0237.207.304 pentru orice problemă legată de aplicarea legii în domeniul migrației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?