Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Kim Basinger a împlinit 59 de ani


   Actrița Kim Basinger a împlinit recent vârsta de 59 de ani, iar forma fizică pe care o arată aceasta este una de invidiat. Deși sunt 42 de ani diferență între Kim Basinger și fiica sa, actrița celebră pentru rolurile sale din filme precum „Batman”, „Niciodată să nu spui niciodată” sau „L.A Confidențial” nu pare să aibă diferențe majore din punct de vedere fizic pe lângă tânăra de doar 17 ani. 
   Basinger a fost văzută în public alături de fiica sa, chiar înainte de a merge să sărbătorească cea de-a cincizeci și noua zi de naștere a sa. Îmbrăcate cu bluze asemănătoare, actrița și fiica sa Ireland au servit masa la un restaurant din Hawaii, pentru ca după aceea să se oprească pentru o cafea.
   Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Ireland Baldwin a postat un mesaj special pe contul său de Twitter. Prin intermediul acestuia, Ireland i-a urat lui Kim tradiționalul „La mulți ani!” împreună cu o serie de mărturisiri.  „La mulți ani celei mai frumoase femei din toată lumea. Ești persoana care a reușit să-mi influențeze cel mai mult viața, și ai fost întotdeauna pentru mine un model de urmat. Apelez la tine de fiecare dată când sunt în dubiu sau în pericol, și sunt recunoscătoare că de fiecare dată găsești o metodă prin care să mă salvezi”, a scris Ireland Baldwin. 
   Pe deasupra, fiica lui Kim Basinger a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că uneori îi este rușine să stea alături de mama ei deoarece arată foarte bine pentru cei 59 de ani împliniți. „Mamă, încă arăți ca și cum ai avea 17 ani și este uneori cam rușinos să stau pe lângă tine. Sper ca într-o bună zi să pot moșteni calitățile tale fizice și frumusețea ta. Însemni foarte mult pentru mine. Poate că ne mai certăm pe aproape orice lucru, dar tu ești totul pentru mine. Te iubesc, mamă!”, a adăugat Ireland Baldwin.
   Kim Basinger este una dintre cele mai cunoscute actrițe de Hollywood. Vedeta a jucat rolul uneia dintre fetele Bond, în „Niciodată să nu spui niciodată” (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din „9 săptămâni și jumătate”, „Batman” și „L.A. Confidential”, pentru care a primit premiile Oscar și Globul de Aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?