Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Daruri pentru copiii instituţionalizaţi din partea Asociaţiei „Salvaţi o viaţă”


   Membrii Asociației „Salvați o viață” au fost, ieri, Moș Nicolae pentru copiii instituționalizați care locuiesc la Modulul familial „Forget me not” din Focșani. Toți cei 15 tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani, care trăiesc acolo, au primit din partea Asociației „Salvați o viață” mai multe daruri. Ei au primit fructe, dulciuri, dar și manuale școlare. „Având în vedere că este o sărbătoare deosebită, Sfântul Nicolae, ne-am gândit să contribuim și noi cumva la diminuarea problemelor sociale și să ne implicăm direct în educarea copiilor instituționalizați și dintre miile de gânduri bune ale membrilor Asociației, am ales varianta de a dona manuale, culegeri de română și matematică și un dicționar. Prin gestul nostru, dorim să încurajăm copiii să învețe și să îi determinăm să conștientizeze că prin munca lor, învățătura, pot să se integreze în societate și să se angajeze într-un loc de muncă prin care să-și asigure un trai decent. Acum, în prag de sărbători, ar fi frumos să ne îndepărtăm de egoismul zilnic și să ne deschidem inimile către acești copii, care au nevoie de medicamente, haine, îmbrăcăminte, încălțăminte, săpun, șampon, cărți, jucării. Orice. Dacă puteți și doriți să ajutați copiii, o puteți face direct, mergând ca și noi la ei sau direcționând 2% din impozit către Asociația „Salvați o viață”, noi încercând să ajutăm sub formă de cumpărare manuale sau rechizite pentru copii și pe viitor”, ne-a declarat Emilia Åžtefănescu, președintele Asociației.
   Copiii au fost foarte bucuroși de darurile primite și i-au răsplătit pe membrii Asociației cu îmbrățișări. La această acțiune au participat Daniela Nicolaș, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea și medicul Dănuț Ceamburu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. „Le mulțumim din suflet pentru această acțiune, pentru că sunt alături de noi”, a spus Daniela Nicolaș.
   Persoanele care doresc să redirecționeze 2% din venit către Asociația „Salvați o viață” trebuie să completeze o declarație, pe care o pot depune, până pe 1 mai, la sediul SAJ din Focșani. Codul de identificare fiscală este 27802227, iar contul bancar RO45CRCOX400100000242035. Cu banii care vor fi strânși, reprezentanții Asociației doresc să ajute la îmbunătățirea sistemului medical vrâncean, prin achiziționarea de aparatură medicală și echipament pentru Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?