Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

A fugit în lume, după ce şi-a trântit bebeluşul de podea


   O mamă de 38 de ani, din Vaslui, care a locuit fără forme legale la Bolotești, a fost trimisă în judecată pentru că și-a pedepsit bebelușul, care plângea, trântindu-l de pământ. Vica C. este acuzată de vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.
   În rechizitoriu se arată că fapta a fost comisă în seara zilei de 29 martie. De față a fost și concubinul femeii, abia venit de la lucru.
   Nervoasă peste măsură că fetița sa de patru luni nu mai înceta cu plânsul, Vica și-a luat copilul în brațe și l-a trântit de câteva ori pe pat. Loviturile repetate de pat au întețit țipetele copilei, iar mama s-a enervat și mai tare, astfel că a trântit-o de podea. Bebelușul a suferit fracturi costale și la piciorul drept. Cel mai probabil ca să scape de acuzații, în jurul orelor 00.30, femeia a sunat la 112, anunțând că fiica sa a fost bătută crunt de concubin. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, bebelușul fiind internat mai multă vreme la Secția de Pediatrie. A avut nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale pentru a se reface. Femeia și concubinul său au ajuns în atenția oamenilor legii. Bărbatul a fost supus și la testul poligraf, rezultatul fiind în favoarea sa. Ca și cum loviturile fizice nu ar fi fost de ajuns, femeia și-a abandonat copila. 
   Nu s-a prezentat, deși a fost căutată de polițiști, pentru a da declarații despre ceea ce s-a întâmplat. Procurorii spun că încă se fac demersuri pentru depistarea acesteia. În rechizitoriu se arată și că violența femeii a pus în pericol dezvoltarea fizică, psihică și intelectuală a copilului.
Dosarul va fi soluționat de magistrații Tribunalului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?