Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Teren de sport acoperit cu covor sintetic, la Gugeşti


   Deputatul Angel Tîlvăr, candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 2 Focșani-Sud, a participat, ieri, la inaugurarea unui teren de sport acoperit cu covor sintetic în comuna Gugești. La eveniment au luat parte vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, primarul Vasile Vatră și peste o sută de locuitori ai comunei Gugești.
   Deputatul Tîlvăr a declarat că este „unul dintre cele mai frumoase terenuri de sport pe care le-am vazut”, precizând că și-ar dori ca și în Focșani să existe un teren de aceeași calitate. „Mă bucur că în ciuda piedicilor puse proiectelor de investiții din localitățile conduse de primari PSD de către guvernele Boc și Mihai Răzvan Ungureanu, există edili care au reușit să ducă la bun sfârșit anumite proiecte. Un exemplu în acest sens este și primarul Vasile Vatră care a realizat unul dintre cele mai frumoase terenuri de sport acoperite cu covor sintetic pe care le-am văzut”, a afirmat deputatul Angel Tîlvăr.
   După eveniment, candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 2 Focșani-Sud a stat de vorbă cu oamenii din comuna Gugești care i-au spus că România poate ieși din starea dezastruoasă în care se află numai cu un guvern USL. „M-am bucurat să aflu cât de încredințați de victoria USL-ului sunt cetățenii cu care am discutat. Greșelile și fărădelegile pe care PDL-ul rebotezat în ARD le-a făcut nu au rămas fără efecte în această comună. Totodată, populismul și demagogia proferate de PP-DD sunt sancționate de oameni și mi-aș dori ca acest lucru să se întâmple în cât mai multe localități ale județului Vrancea întrucât nu de populism și demagogie avem nevoie în acest moment ci de soluții și proiecte concrete. USL-ul este o construcție viabilă care funcționează cu motoarele turate la maxim și în care dife-rențele ideologice și asperitățile au fost netezite în favoarea unui proiect comun și anume eliberarea României de sub stăpânirea PDL-ului rebotezat ARD”, a mai spus candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 2 Focșani-Sud, deputatul Angel Tîlvăr.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?