Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Premiul I pentru elevii Colegiului Tehnic Auto


   Elevii care au reprezentat Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” din Focșani la Simpozionul Național „Edmond Nicolau”, ce a avut loc la Galați, au reușit să obțină premiul I la secțiunea „Actualități din domeniul specializării în sprijinul învățării permanente. Metode de evaluare pentru obținerea competențelor digitale și tehnice”. Simpozionul s-a aflat la cea de-a VI-a ediție. Cu ocazia acestui eveniment, reprezentanții Colegiului focșănean au încheiat un parteneriat cu cei de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Galați.
   În cadrul Simpozionului Național „Edmond Nicolau”, elevii au prezentat patru lucrări, dintre care trei au fost desemnate câștigătoare. Este vorba de „Testarea online a elevilor”, „Dezvoltarea comunităților online (virtuale)”, „Platforme de E-learning” și un model de proiect european cu tema „Acces la educație de calitate și performanță, competențe digitale  pentru elevii din grupurile dezavantajate”.
Elevii Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia” din Focșani au fost coordonați în cadrul acestui simpozion de profesorul Nicușor Zlota și inginerul Cornel Ceaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?