Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Ultimul secret al lui Larry Hagman dezvăluit: a primit bani de la Ceauşescu pentru a i se folosi imaginea


   Actorul american Larry Hagman, celebrul JR din serialul american ‘Dallas’, decedat vineri, a fost plătit în numerar de dictatorul român Nicolae Ceaușescu pentru ca regimul să îi folosească imaginea. Acesta era un secret ‘vinovat’ pe care actorul aproape că îl luase cu el în mormânt. 
   Când se afla în culmea gloriei sale la nivel mondial, în anii 1980, pentru rolul lui JR Ewing, petrolistul nemilos din Dallas, Larry Hagman și soția sa, Maj Axelsson, au făcut o vizită la București, unde au fost sărbătoriți de liderii comuniști din România. Nicolae Ceaușescu, dictatorul care a fost mai târziu executat de Crăciun în 1989, a vrut să pună un portret imens al actorului american pe partea laterală a unei clădiri pentru a susține regimul și i-a cerut permisiunea lui Hagman.
   Hagman a spus că nu este împotrivă cu condiția ca un portofel cu valută să fie lăsat în toaleta unei clădiri guvernamentale pentru a fi ridicat a doua zi de soția sa. Un portofel maro plin cu dolari a fost lăsat, conform înțelegerii, pentru a fi ridicat, și-a amintit recent actorul. ‘Am cheltuit banii rapid /…/’, îl citează un săptămânal britanic pe Hagman.
   Sunday Times afirmă că Larry Hagman a făcut această mărturisire unuia dintre jurnaliștii săi, cu condiția ca povestea să nu fie publicată înainte de moartea sa.
   Larry Hagman a fost unul dintre eroii serialului Dallas, cel mai cunoscut în lume, care povestește istoria unei familii bogate din Texas, care a făcut avere din petrol. El a murit de cancer la 81 de ani, vineri, în Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?