Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

PROGNOZA METEO


Miercuri

   Vremea va fi în general închisă în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, unde local va fi ceață, izolat persistentă și, pe arii restrânse, asociată cu burniță sau ploi slabe, informează Administrația Națională de Meteorologie. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, în zonele joase se va forma ceață, posibil persistentă în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și în deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -9 grade în estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral.
   La București, vremea se va menține în general închisă. Dimineața, dar mai ales noaptea se va semnala ceață și vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Joi

   În Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia vremea va fi în continuare în general închisă, local se va semnala ceață, izolat  persistentă și, trecător, asociată cu burniță și ploi slabe. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea, în zonele joase pe arii restrânse se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime de la -9 grade în estul Transilvaniei până la 6 grade pe litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?